Geachte lezer, beste klant ,

Wij willen u bedanken voor uw belangstelling in de afgelopen jaren. We hebben veel plezier gehad in ons werk, maar we hebben nu onze pensioen gerechtigde leeftijd bereikt. En vanwege de corona crisis is dit helaas de enige mogelijkheid om u te bedanken. Zaterdag 15 augustus is de laatste verkoopdag, daarna gaan we afbreken......
 
Veel dank voor de getoonde belangstelling en uw klandizie!

Met vriendelijke groeten,
Jos Beuman & Marijke van Vliet

 


(3.216.79.60)
Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.