Jos Beuman Lijstenmakerij, al uw kunstwerken vakkundig ingelijst!

Of het gaat om een dierbare foto, een kostbaar schilderij of een eigen kunstwerk, bij ons vindt u altijd de perfecte (foto)lijst. Modern of klassiek, gedurf of traditioneel, hout of aluminium, de keuze in kleuren, soorten en maten is eindeloos.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan kant en klare lijsten op voorraad, maar natuurlijk kunnen we ook lijsten op maat voor uw verzorgen. Een passe-partout in de juiste kleur maakt het geheel af. 

Kom gerust eens langs in onze winkel om de voorbeelden van kleuren en stijlen te bekijken. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat elk werk vakkundig ingelijst wordt.
Welk interieur u ook heeft, een mooie inlijsting is altijd een toegevoegde waarde.
 
En wist u dat we ook T-shirts, de eerste schoentjes van uw kind of andere dierbare herinnering voor u kunnen inlijsten? Ook daarvan hebben we een voorbeeld in de winkel staan.
 

CADEAU(BON)TIP
 
Wilt u iemand een fotolijst cadeau geven, maar u weet niet precies in welke kleur of stijl? Geef dan een Jos Beuman Cadeaubon!
 
Of verras uw ouders, vriend, vriendin of dierbare met een leuke portretfoto en geef hem of haar er een cadeaubon bij om er een fotolijst naar eigen keuze bij te kiezen. Succes verzekerd.
 
 

 
Leeg
Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.